Info

INFO

WATF-info

MINIMUM LEEFTIJD EN BEGELEIDING

We Are The Future is een evenement voor alle leeftijden. Personen onder de 12 jaar moeten worden begeleidt door iemand van ten minste 16 jaar oud. In geval van twijfel, vragen wij om schriftelijke toestemming van een ouder/verzorger. Neem een geldig ID mee. Op het evenement loopt gecertificeerde beveiliging en personeel rond die voor begeleiding en veiligheid zullen zorgen.

Foto-legitimatie is verplicht. We accepteren de volgende legitimatie-documenten:

• Geldige ID-kaart (of een kopie hiervan)
• Geldig Paspoort (of een kopie hiervan)
• Geplastificeerde schoolpas met pasfoto en geboortedatum
• Scooterrijbewijs
• OV-chipkaart

TIJDEN

We Are The Future Festival vindt plaats op zondag 20 oktober 2019 in AFAS Live Amsterdam. De deuren openen op 18.00 uur en het evenement is afgelopen om 01.00 uur.

BEVEILIGING & INFO

Tijdens We Are The Future is er gecertificeerde beveiliging en personeel aanwezig. We hanteren een strikt “binnen-is-binnen-beleid”. Als je eenmaal binnen bent is het niet toegestaan zonder toezicht naar buiten te gaan.

Tijdens We Are The Future is er een EHBO-post met gecertificeerde hulpverleners aanwezig.

PIN

Je kunt met zowel PIN als cash geld betalen.

FOTO’S MAKEN

Dit unieke festival wil je natuurlijk vastleggen met je fotocamera. Dat is toegestaan, mits de foto’s voor privédoeleinden gebruikt worden en het geen professionele apparatuur betreft. Selfie-sticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@watf-festival.nl voor een eventuele persaccreditatie.

WAARDEVOLLE SPULLEN

Zakkenrollers houden we natuurlijk graag buiten, maar je weet het nooit… Dus let goed op je eigendommen (en ook op die van een ander). Geef zakkenrollers geen kans en laat waardevolle spullen thuis, houd ze op een veilige plek bij je óf stop ze weg in een locker.

GARDEROBE

Er is een gratis garderoboe aanwezig.

TICKETS

De ticketverkoop start binnenkort. Je kunt je pre-registeren om er zeker van te zijn dat jij als één van de allereersten een ticket koopt.

Tickets kun je uitprinten en meenemen of via je telefoon laten zien, mits de code goed zichtbaar/scanbaar is (beeldscherm niet gebarsten, helderheid hoog e.d.).

ULITMATE EXPERIENCE TERMS & CONDITIONS:

Onze Meet & Greet artiesten zijn er alleen op gezette tijden en de Meet & Greets vinden plaats op “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. Uitzondering: iedereen met een Ultimate Experience PLUS ticket krijgt voorrang. Het tijdsschema waarop de artiesten in de Meet & Greet area zijn, wordt voorafgaand van het festival aangekondigd.

Alle extra’s, zoals exclusieve WATF Merchandise wordt bij binnenkomst via de speciale VIP entree uitgereikt. Let goed op dat je alles krijgt, na binnenkomst is niet meer te achterhalen of de extra’s reeds in ontvangst genomen zijn.

De organisatie kan bij een meet & greet met een artiest naar keuze van de mainstage, de nummer 1 keuze niet garanderen. Bij uitzonderlijke populariteit van een artiest, zou het kunnen zijn dat we over moeten gaan naar de nummer 2 keuze.

ADRES

AFAS Live is in Amsterdam Zuid-Oost. Houd op je navigatie (op de fiets of met de auto) de ArenA Boulevaard 590 (1101 DS) aan. Er is geen bewaakte fietsenstalling. Wel is er de mogelijkheid je fiets te parkeren in de fietsenrekken op de ArenA Boulevard, o.a. voor de Pathé ArenA, de Decathlon en de Mediamarkt.

AFAS Live
ArenA Boulevard 590
1101 DS Amsterdam

OPENBAAR VERVOER

AFAS Live is zeer gemakkelijk te bereiken met de metro en trein. Het NS en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA ligt op twee minuten loopafstand van AFAS Live.

Snel en eenvoudig de route van huis naar Amsterdam Arenapark met het openbaar vervoer: www.9292ov.nl.

Voor treininformatie, raadpleeg dan de website van de NS: www.ns.nl.

LET OP: Check goed hoe laat jouw laatste trein/metro vertrekt!

HUISREGELS

Tijdens We Are The Future gelden regels en voorwaarden. Hieronder een totaaloverzicht van de huisregels:

• We Are The Future behoudt zich het recht voor om iemand te allen tijde de toegang tot het evenement te ontzeggen.

• We Are The Future behoudt zich het recht voor om het evenementbeleid te allen tijde aan te passen.

• We Are The Future behoudt zich het recht voor om bezoekers op de locatie van het evenement te registeren op zowel beeld- als geluidsdragers. Deze opnames kunnen door de organisatie gebruikt worden, zonder dat zij hiertoe een vergoeding (in de vorm van geld of andere zaken) verschuldigd is aan de desbetreffende bezoekers.

• Bezoekers van het evenement dienen akkoord te gaan met een fouillering bij de ingang, indien verzocht.

• We Are The Future is een evenement voor alle leeftijden. Personen onder de 12 jaar moeten worden begeleidt door iemand van ten minste 16 jaar oud.

• Er moet voldaan worden aan de Nederlandse wettelijke verplichting van een geldig legitimatiebewijs.

• Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, sigaretten, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.

• We Are The Future is een alcoholvrij, drugsvrij en tabakvrij evenement.

• Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop.

• Er zal een strenge fouillering plaatsvinden bij de entree. Personen die in bezit zijn van drugs zullen direct worden overgedragen aan de politie.

• Wapens zijn ten strengste verboden. Wees verstandig en laat alle voorwerpen thuis, die gezien kunnen worden als wapens. Voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden zullen in beslag worden genomen.

• Het is verboden om commerciële activiteiten uit te oefenen op en rondom de locatie.

• Het bezoeken van het evenement is volledig voor eigen risico.

• We Are The Future is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.

• Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen zullen onmiddellijk van het terrein verwijderd worden.

• Het is verboden om (semi) professionele foto apparatuur mee te nemen naar evenementen, tenzij anders overeengekomen middels een toegewezen persaccreditatie. Een gewone (digitale) camera is wel toegestaan. Selfie sticks zijn niet toegestaan.

• We Are The Future is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

We Are The Future Festival | info@watf-festival.nl | +31 (0)20 370 46 33 | Copyright © 2019
Voor problemen met tickets: info@watf-festival.nl

Facebook1InstagramYoutube1snapchat2

WATF_logo

Powered by: